Ανάπλαση Προσώπου με fractional laser

ανάπλαση προσώπου, λέιζερ, fractional, laser, kazakos dermatologist, kazakos dermatologos, καλοσ δερματολογοσ αθηνα, καζακοσ δερματολογοσ dermalab, καζακοσ δερματολογοσ, δερματολογοσ κολωνακι, δερματολογοσ συνταγμα, Δερματολογικο κεντρο κολωνακι, οι καλυτεροι δερματολογοι στην αθηνα, καζακος χαρης, δερματολογοσ μετροπολιταν,

Ανάπλαση Προσώπου με fractional laser

-Γιατί να κάνω ανάπλαση προσώπου με laser;

Το πρόσωπο είναι η περιοχή που δέρματός μας που εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, στις καιρικές συνθήκες, σε σκόνη, σε ρύπους και ερεθιστικούς παράγοντες. Συνεπώς περισσότερο από κάθε περιοχή χρήζει φροντίδας. Οι αντιγηραντικές θεραπείες για αναζωογόνηση  έχουν στο επίκεντρο την ανάπλαση προσώπου με fractional laser CO₂. Η τεχνολογία του λέιζερ διοξειδίου είναι ευρέως διαδεδομένη στη δερματολογία.

Με το fractional laser CO₂ γιατρεύουμε τις  λεπτές ρυτίδες και τη ήπια χαλάρωση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού, τους μεγάλους πόρους, τις γραμμές του καπνιστή στα χείλη, τις ουλές και τα σημάδια. Το δέρμα από λεπτό και θαμπό γίνεται πιο σφριγηλό και λαμπερό.

-Πώς γίνεταί η ανάπλαση προσώπου με λέιζερ;

Η ανάπλαση προσώπου με fractional laser CO₂ γίνεται γρήγορα κι εύκολα στο ιατρείο. Δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία για τη θεραπεία εκτός από τη λήψη προφύλαξης με χάπι αν υπάρχει ιστορικό επιχείλιου έρπητα. Πριν τη  συνεδρία εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα για μία περίπου ώρα προκειμένου να πετύχουμε μηδενικό αίσθημα πόνου. Η  ανάπλαση προσώπου με λέιζερ είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά. Το fractional CO₂ laser έχει ως αρχή την κλασματική φωτοθερμόλυση δηλαδή την εκπομπή δέσμης ακτινών ενέργειας που σημειακά σαν τσιμπήματα βελόνων διεισδύουν με υψηλή ακρίβεια στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και ενεργοποιούν το σχηματισμό νέου κολλαγόνου.

Μετά τη θεραπεία υπάρχει αίσθηση παρόμοια με το ηλιακό έγκαυμα για λίγες ώρες και κοκκινίλα διάρκειας λίγων ημερών. Επιβάλλεται η χρήση αντηλιακού μετά τη συνεδρία. Χρήση προϊόντων make-up μπορεί να γίνει άνετα από την επόμενη μέρα. Η διαδικασία ανάπλασης κολλαγόνου θα μας δείξει τα τελικά της αποτελέσματα σε περίπου 6 εβδομάδες και το κέρδος της θεραπείας είναι μόνιμο! Το δέρμα μετά τη θεραπεία είναι πιο σφριγηλό και πιο υγιές με φανερή τη φρεσκάδα και τη λάμψη του.

Η ανάπλαση προσώπου με fractional laser CO₂ γίνεται κατά προτίμηση σε περιόδους με μειωμένη ηλιοφάνεια. Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης. Άριστο αποτέλεσμα αντιγήρανσης προσφέρουν τα πρωτόκολλα συνδυασμού fractional laser CO₂ με νήματα, μεσοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες RF ή microneedling.